Aldata Solution se extinde in Romania

Postat la 13 februarie 2009 15 afişări

La inceputul acestui an Aldata Solution, furnizor de solutii software integrate a incheiat un parteneriat cu lantul de magazine Interex si are in plan ca in 2009 sa-si mareasca portofoliul cu inca un client, de preferat un retailer local, potrivit lui Ivan Guzelj, director general din cadrul filialei pe care compania o are in Slovenia si vice-presedintele companiei din Sud-Estul Europei.

Intrata pe piata din Romania in anul 2000, in acest moment compania Aldata Solutions ofera solutii software lanturilor de magazine Profi, Cora, Carrefour si altor retaileri locali.Ultimul contrat al companiei in Romania a fost incheiat la inceputul acestui an cu magazinele Interex, care sunt prezente in 11 orase din tara: Ploiesti,Giurgiu, Focsani, Targu Jiu, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Targoviste, Constanta, Sibiu, Vaslui si Barlad.

Anul trecut, Romania a generat 5% din veniturile pe care Aldata Solution le-a avut. Pentru acest an, Ivan Guzelj are in plan sa pastreze acelasi nivel de venituri pe care compania le-a avutla nivel mondial, insa se teme ca acest lucru nu va fi posibil din cauza contextului economic actual. "Pana in acest moment nu am fost afectati de criza, insa cred ca vom fi deoarece vor fi afectati retailerii cu care lucram", a declarat acesta, precizand ca prima solutie la care vor apela majoritatea retailerilor va fi reducerea stocurilor si scaderea investitiilor. "Cred ca Aldata Solution va simti criza in viitorul apropiat, probabil peste sase, sapte luni".

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Aldata Solution,
software,
it,
Interex
/actualitate/afaceri/aldata-solution-se-extinde-in-romania-3910528
3910528
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.