ALD Automotive lanseaza in Romania brandul specializat in vanzarea autovehiculelor uzate

Postat la 11 mai 2010 20 afişări

ALD Automotive, unul din liderii pietei de leasing operational full service si fleet management din Romania a lansat astazi ALD Carmarket, brandul sau destinat promovarii si vanzarii vehiculelor rulate.

Primul dintre instrumentele lansate sub brandul ALD Carmarket este o platforma online dedicata vanzarii autovehiculelor uzate la terminarea contractelor de leasing operational. "Estimam sa vindem mai mult de 4 000 de vehicule uzate in urmatorii trei ani", a declarat Vincent Kneppert, Director General al ALD Automotive.

Masinile pot fi achizitionate prin participarea la licitatii inchise, utilizatorii fiind informati automat prin email despre rezultatele licitatiilor la care au ofertat si despre licitatiile noi lansate pe platforma

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/ald-automotive-lanseaza-in-romania-brandul-specializat-in-vanzarea-autovehiculelor-uzate-6109173
6109173
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.