Albarosa, nominalizat presedinte al Unimpresa

Postat la 02 mai 2008 56 afişări

Stefano Albarosa, CEO al grupului Cefin a fost nominalizat ca presedinte al Consiliului Naţional al Asociaţiei Patronale a Investitorilor Italieni în România, (Unimpresa).

Votul final va fi acordat de către membrii Unimpresa pe data de 6 Mai, în cadrul Adunării Generale anuale, la care va participa si Luca di Montezemolo, presedintele grupului italian Fiat si al producatorului de lux Ferrari (care va deschide primul show-room de pe piata romaneasca in curand, actionar al companiei care va deschide acest centru fiind printre altii si omul de afaceri Stefano Albarosa).

“Pe parcursul mandatului meu, mă voi concentra pe dezvoltarea unui dialog deschis şi constructiv între asociaţia noastră şi autorităţile Române. Astfel vom putea asigura atât o cât mai bună reprezentare a intereselor membrilor nostri, dar vom putea acţiona şi în sensul promovării pe mai departe a atractivităţii investiţionale a României pentru oamenii de afaceri italieni” a declarat Stefano Albarosa.

Constituită în iulie 2003, Unimpresa România a devenit “Patronat” recunoscut de către Guvernul român încă din octombrie 2004, participând la masa tratativelor alături de Guvern şi de sindicate pentru a dezbate problemele importante ale companiilor şi apărând interesele propriilor asociaţi, firme româneşti cu capital parţial sau în totalitate italian. Unimpresa se inspiră din sistemul patronal italian, în care se regăseşte, fiind membră a Confindustriei şi reprezentând Confagricultura si Confesercenti în România. Actualmente, Unimpresa are aproape 700 de asociaţi care oferă peste 130.000 de locuri de muncă.

Cititi aici cum a ajuns Stefano Albarosa sa dezvolte primul show-room Ferrari din Romania

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ferrari,
romania,
stefano albarosa,
cefin
/actualitate/afaceri/albarosa-nominalizat-presedinte-al-unimpresa-2601863
2601863
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.