Agip – ENI Romania si-a relocat spatiile de depozitare

Postat la 21 aprilie 2010 183 afişări

Agip – ENI Romania, una dintre cele mai mari companii din lume care activeaza in domeniul energetic, prezenta in Romania prin 37 de statii de servicii si distributie carburanti a inchiriat 1.200 de metri patrati spatii de depozitare in complexul Atlas Business Center. Tranzactia a fost a intermediata de catre compania de consultanta imobiliara The Advisers - Knight Frank Romania, fiind finalizata in luna martie a acestui an.

"Tendinta de a schimba spatiile vechi, demodate, cu spatii moderne, bine echipate, care beneficiaza de toate utilitatile, si care indeplinesc conditiile impuse de normele europene, a continuat si in acest an. In general, companiile cauta spatii care sa aiba o inaltime cuprinsa intre 8 si 12 m, cu un design eficient, dotate cu rampe de incarcare/ descarcare, si care sa beneficieze de spatii de birouri in interiorul sau in apropierea depozitelor. O alta conditie esentiala in alegerea unui spatiu de depozitare este accesul facil catre rutele de transport, autostrazi sau sosea de centura", a declarat Elisabeta Bosneag, brokerul care a intermediat tranzactia.

'' Pentru noi depozitul ideal trebuie sa fie usor accesibil traficului auto, sa aiba o suprafata cuprinsa intre 1200 - 1500 mp, o inaltime peste 8 m, sa aiba dotari moderne de logistica, dar inainte de toate sa corespunda din punct de vedere al protectiei mediului, al sanatatii si securitatii in munca, al Situatiilor de Urgenta. ENI Romania are un sistem de management integrat certificat conform standardelor ISO 9001, 14001, 18001, iar conditiile de depozitare trebuie sa corespunda acestor standarde'' a declarat Valentin Sarbu, supply manager al ENI Romania.

Atlas Business Center cuprinde 24.000 de metri patrati de spatii de depozitare si 4.500 de metri patrati de spatii de birouri. Complexul este pozitionat pe soseaua Pipera. Printre chiriasii complexului se numara companii precum DSV, Aston, Johnson Wax, Orange, Tchibo, Fujifilm, Sharp, RHS Tornado .

Click aici pentru a citi mai multe despre piata spatiilor logistice in 2010.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/agip-eni-romania-si-a-relocat-spatiile-de-depozitare-5989274
5989274
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.