Agenţia de Mediu Vaslui a început procedura de evaluare a impactului explorării gazelor de şist

Postat la 02 martie 2013 52 afişări

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Vaslui a început procedura de evaluare a impactului pe care l-ar avea asupra mediului explorarea gazelor de şist în cele trei perimetre din judeţ pentru care compania Chevron a solicitat acordul de mediu în baza certificatelor de urbanism.

Chevron România a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Vaslui trei solicitări de emitere a acordului de mediu pentru lucrări de amenajare şi foraj pentru sonde de explorare a gazelor de şist în localităţile Popeni (Găgeşti), Siliştea (Pungeşti) şi Păltiniş (Băceşti). Cele trei perimetre sunt aceleaşi pentru care în lunile decembrie 2012 şi ianuarie 2013 compania Chevron a obţinut de la Consiliul Judeţean Vaslui certificatele de urbanism.

"În baza solicitărilor societăţii Chevron România, APM Vaslui a emis deciziile de evaluare iniţială de impact asupra mediului pentru cele trei proiecte. În funcţie de evaluări şi documentaţia completă pe care societatea are obligaţia să o depună la dosar, se va decide dacă se va elibera autorizaţia de mediu", a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al APM Vaslui, Doina Ungureanu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/agentia-de-mediu-vaslui-a-inceput-procedura-de-evaluare-a-impactului-explorarii-gazelor-de-sist-10624734
10624734
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.