"A terminat Princeton, acum e la Harvard". Unde invata copiii milionarilor sa faca bani

Postat la 20 septembrie 2010 63 afişări

George Copos, Ionut Negoita, Dan Sucu sau Elan Schwartzenberg. Nume si oameni diferiti. Ii uneste insa o calitate comuna, cea de parinti pentru care banii nu conteaza atunci cand vine vorba de educatia urmasilor lor.

In Romania, o intreaga generatie de "nouveaux riches" isi pune aceasta proble­ma. Oamenii de afaceri autohtoni vor sa se asigure ca cei care le vor succeda vor avea cunostinte temeinice despre buna administrare a capitalului agonisit dupa Revolutie si nu sunt deloc zgarciti atunci cand vine vorba despre educatia urmasilor.

George Copos este mandru de performantele scolare ale fiicei sale, Alexandra (27 de ani): "A terminat facultatea de finante la Princeton. Acum urmeaza un masterat de trei ani la Harvard. Categoric, ea va prelua afacerile familiei".

Ionut Negoita spune ca, pana la sfarsitul celor opt clase, cei doi copii ai lui vor continua sa invete la o scoala privata bucuresteana, unde nu plateste mai mult de 10.000 de euro anual, pentru fiecare. "Pe viitor, intentionez sa ii indrum catre o scoala din afara. Un punct de plecare in cautarile mele este chiar colegiul de business din Haga, unde studiaza nepoata mea."

Detalii pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/a-terminat-princeton-acum-e-la-harvard-unde-invata-copiii-milionarilor-sa-faca-bani-7318955
7318955
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.