100 Cele mai puternice femei din business: Mihaela Bîciu, CEO, Investimental

Postat la 12 iunie 2023 128 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Mihaela Bîciu, CEO, Investimental

Număr de angajaţi: 13

Mihaela Bîciu a preluat anul trecut funcţia de CEO a firmei de brokeraj bursier Investimental, care a primit în 2022 autorizaţia de funcţionare din partea ASF. Anterior, ea a condus timp de peste două decenii compania de brokeraj Tradeville. Investimental este o investiţie greenfield a omului de afaceri Sasha Dragic, fondatorul Superbet: „Investimental, construit de la zero, este o provocare, dar îmi place să creez proiecte relevante şi echipe puternice pentru a face o diferenţă reală în vieţile clienţilor noştri”.

„Libertate înseamnă să fac lucrurile în concordanţă totală cu valorile mele şi să am autonomie deplină asupra deciziilor de care sunt responsabilă. Mă refer atât la business, cât şi la viaţa personală.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.