100 Cele mai puternice femei din business: Maria Sava, Director comercial, STADA România

Postat la 04 iulie 2023 114 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Maria Sava, Director comercial, STADA România

Cifră de afaceri (2022): 188,8 mil. lei   /   Număr de angajaţi: 203


De profesie avocat, cu o experienţă de 18 ani în piaţa farma, Maria Sava este în prezent director comercial în cadrul STADA România şi coordonează o echipă de 45 de oameni. Una dintre principalele sale realizări a fost integrarea portofoliului şi echipei Walmark (2020 – 2021), însă rapiditatea cu care a creat aceste sinergii a condus la creşterea accelerată într-un timp extrem de scurt a întregului business din România, care ocupa la finalul anului anterior locul doi în piaţa de suplimente alimentare.

„Sunt motivată de libertatea de a fi autentică, creativă şi curajoasă, de a acţiona fără teama de a fi judecat în cazul unui rezultat neaşteptat. Performanţa obţinută în acest context te motivează şi te obligă să evoluezi zi de zi.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.