100 Cele mai puternice femei din business: Andreea Pipernea, CEO, NN Pensii

Postat la 23 mai 2023 235 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Andreea Pipernea, CEO, NN Pensii

Valoarea activelor nete în administrare (2022): 33 mld. lei   /   Participanţi cu contribuţii (2022): 2 milioane

Andreea Pipernea este CEO al NN Pensii din 2017 şi vicepreşedinte al APAPR. Pasionată de noile tendinţe în domeniul insurtech şi cu o experienţă de peste 20 de ani în sectorul financiar, ea face parte şi din Advisory Board-ul unor reputabile companii locale, iar în ultimii ani s-a implicat ca angel investor şi mentor în zona de antreprenoriat, dar şi în zona academică în calitate de profesor asociat la ASE/FABIZ, unde susţine cursul de Business Strategy.

„Pentru mine, pe plan profesional, libertatea înseamnă să pot explora direcţii prin care simt că fac o diferenţă şi susţin oamenii din jur să evolueze şi să-şi dezvolte un mindset antreprenorial în tot ceea ce fac. Iar în viaţa personală, înseamnă să fiu cine sunt, cu pasiuni, ambiţii, preocupări şi tot ceea ce mă defineşte.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.