100 Cele mai puternice femei din business: Alexandra Peligrad, CEO, Smartree

Postat la 06 iunie 2023 126 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Alexandra Peligrad, CEO, Smartree

Cifră de afaceri (2021): 123 mil. lei


CEO al Smartree Romania, cu peste 10 ani de experienţă în HR şi cu un background bine consolidat în zona de corporate finance şi project management, Alexandra Peligrad s-a alăturat echipei Smartree în anul 2010, fiind implicată în toate proiectele majore ale companiei. Anterior colaborării cu Smartree, a ocupat diverse poziţii cheie în departamentele Financiar şi Business Development din cadrul grupului Rompetrol şi a obţinut un master în Business Administration la Central European University Business School şi o certificare ACCA.

„Nevoia de creştere prin cunoaştere continuă este pentru mine cel mai important factor motivator. Este acea forţă, sau «drive interior», care mă determină să găsesc drumul şi să îl parcurg până la atingerea obiectivelor.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.