100 Cele mai puternice femei din business: Adelina Bizoi, Category lead, Mars Central Europe

Postat la 06 iunie 2023 101 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Adelina Bizoi, Category lead, Mars Central Europe

Cifră de afaceri (2021, Mars România): 639 mil. lei* / Număr de angajaţi (Mars România): +200

*Potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor


Lucrează de 12 ani în cadrul Mars Central Europe: şi-a început cariera la Mars România în 2011, începând ca trade marketing executive, apoi a evoluat înspre rolul de brand manager. După câţiva ani, următorul pas în carieră a fost mutarea pe un rol regional, la Praga. Din 2020 este category lead & cluster stategic PMO for Central Europe.

„Pentru mine libertatea este strâns legată de capacitatea ta de a face alegeri corecte pentru tine, de a nu ceda deciziile importante din viaţa ta celorlalţi şi de a-ţi fi mereu cel mai bun prieten. Deseori, observ cum oamenii îşi încredinţează alegerile altora iar apoi trăiesc frustraţi şi nemulţumiţi. Să fii liber înseamnă să îţi asumi responsabilitatea alegerilor tale, să te cunoşti şi să te reprezinţi în orice situaţie. Eu folosesc libertatea ca pe o sursă de căutare a unei variante mai bune ale mele.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.