Adriean Videanu, audiat la DNA în dosarul privind Realitatea Media

Postat la 01 noiembrie 2013 31 afişări

Adriean Videanu s-a prezentat vineri la DNA, unde a fost citat ca martor în dosarul privind Realitatea Media, el spunând că singura legătură cu postul de televiziune a fost participarea la emisiuni şi că singura afacere pe care ar fi putut să o aibă cu societatea ar fi fost furnizarea de marmură.

Adriean Videanu, audiat la DNA în dosarul privind Realitatea Media

 Adrian Videanu a declarat, la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), că a fost citat de procurori în calitate de martor în dosarul privind vânzarea de acţiuni ale societăţii Realitatea Media.

Întrebat ce legături a avut cu această societate Videanu a spus că singura lui legătură cu Realitatea a fost aceea că a participat la numeroase emisiuni ale postului de televiziune. Videanu a precizat că nu a fost interesat niciodată de achiziţionarea de acţiuni la SC Realitatea Media şi, mai mult, nu a fost interesat de afaceri în segmentul media.

Adriean Videanu a mai spus că singura afacere pe care ar fi putut să o deruleze cu Realitatea Media ar fi doar dacă societatea era intereseată de achiziţia de marmură.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/adriean-videanu-audiat-la-dna-in-dosarul-privind-realitatea-media-11602170
11602170
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.