Adrian Ţuţuianu face acuzaţii grave: Înregistrările sunt orchestrate de membri din structura centrală a PSD

Postat la 26 octombrie 2018 23 afişări

Vicepreşedintele PSD Adrian Ţuţuianu a scris vineri, pe Facebook, după apariţia unor noi înregistrări cu acesta, că acţiunile fac parte dintr-o acţiune de denigrare a sa, care a fost orchestrată sub directa coordonare a unor membri din structura centrală a partiduui.

Adrian Ţuţuianu face acuzaţii grave: Înregistrările sunt orchestrate de membri din structura centrală a PSD

„Constat că sunt, din nou, ţinta unor înregistrări denigratoare, în continuarea celor apărute, deja, în spaţiul public, motiv pentru care sunt obligat să fac următoarele precizări:

1. Toate discuţiile au avut loc în cadrul organizat al unor întâlniri de partid, la care au participat primari, viceprimari, preşedinţi de organizaţii locale, consilieri judeţeni şi locali. Aceste întâlniri au loc periodic şi au fost justificate, în plus, de contextul în care, la Comitetul Executiv Naţional a fost dezbătută Declaraţia privind starea Partidului Social Democrat, document pe care, împreună cu alţi lideri, l-am semnat.

2. Fragmentele apărute au fost intenţionat scoase din context, fiind evidenţiate doar acele pasaje menite să genereze conflicte cu lideri ai partidului şi, mai nou, cu trustul Antena 3.

3. Acţiunea de înregistrare a fost un act premeditat, orchestrat de persoane cu trecut securistic din cadrul organizaţiei judeţene, sub directa coordonare a unor membri din structura centrală a partidului. Înregistrările au fost livrate televiziunii de către oameni din partid”, a scris, vineri, pe Facebook, vicepreşedintele PSD Adrian Ţuţuianu.

Potrivit acestuia, scopul este denigrarea sa prin practici securiste.

„S-a spus despre mine că aş avea legături cu serviciile de informaţii. Eu consider că mi-am făcut doar datoria, inclusiv la conducerea Comisiei pentru controlul activităţii SRI. Dar, după modelul „hoţul strigă hoţii”, adevăraţii #securişti folosesc astfel de metode, nu doar pentru a mă denigra sau a mă pune într-o lumină nefavorabilă, ci şi pentru a-i radicaliza pe colegi împotriva mea şi pentru a determina, în final, o eventuală sancţiune. 5. Ar fi fost de aşteptat ca liderii centrali ai partidului să condamne imediat aceste practici securistice şi nu să le folosească pentru răfuieli personale, girându-le. 6. Discuţii similare au loc în toate organizaţiile judeţene şi ţin de firescul unor dezbateri mai mult sau mai puţin aprinse. Însă, nu am văzut ca vreun alt lider să devină ţinta unei campanii denigratoare atât de josnice”, a adăugat social-democratul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
centrala,
inregistrari,
membri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.