Adrian Codîrlaşu, preşedinte CFA: Principalul risc pentru anul viitor este ca deficitul bugetar să crească peste 3%

Postat la 07 mai 2016 57 afişări

Principalul risc pentru anul viitor este ca deficitul bugetar să crească peste 3% şi România să intre în procedură de deficit excesiv, este de părere Adrian Codîrlaşu, preşedintele CFA România, Asociaţia Analiştilor Financiari din România.

Adrian Codîrlaşu, preşedinte CFA: Principalul risc pentru anul viitor este ca deficitul bugetar să crească peste 3%

”Intrând în această procedură vor exista fie creşteri de taxe, fie scăderi de cheltuieli care îşi vor pune amprenta asupra creşterii PIB-ului. La noi s-a mers pe creştere de taxe în general“, a adăugat Codîrlaşu. În opinia lui, încetinirea economică a Chinei poate fi un risc pentru economia românească, chiar dacă nu are un impact direct, ci prin alte pieţe.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/adrian-codirlasu-presedinte-cfa-principalul-risc-pentru-anul-viitor-este-ca-deficitul-bugetar-sa-creasca-peste-3-15290595
15290595
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.