Iahtul care se pliază pe dorinţa pasagerului

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 08 mai 2016 100 afişări

Iahtul care se pliază pe dorinţa pasagerului

După ambarcaţiuni care se transformă la dorinţa utilizatorului în catamaran, trimaran sau vase monococă, au apărut şi unele ceva mai ”cuminţi„, cum ar fi Evo 43 de la compania italiană Evo Yachts, scrie The Telegraph.

Evo 43, care poate găzdui 12 persoane la bord, se poate transforma din ambarcaţiune cu motor în platformă pentru plajă sau pentru scufundări, fiind prevăzută şi cu trepte şi o platformă mai mică la capăt, ceea ce le permite scufundătorilor să iasă uşor din apă.

Pentru pasageri există şi o zonă de bucătărie cu spaţiu pentru gătit, chiuvetă şi frigider, precum şi un bar, iar preţul unui Evo 43 se ridică la 750.000 de dolari.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/iahtul-care-se-pliaza-pe-dorinta-pasagerului-15287478
15287478
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.