Actrita Berenice Marlohe, care face reclama la Dacia, va fi noua fata Bond Girl

Postat la 07 octombrie 2011 13 afişări

Unul dintre cele mai ravnite roluri, cel al partenerei lui Daniel Craig, va merge la frantuzoaica Berenice Marlohe, care a primit aprobarea lui Sam Mendes dupa ce a fost la auditii.

Mai este un an pana la lansarea urmatorului film din seria agentului 007, cel de-al 23-lea al francizei, iar vestea ca s-ar putea numi "Skyfall" a starnit agitatie mare printre fanii celebrului personaj.

Filmul cu numarul 23 din seria James Bond s-ar putea numi "Skyfall", scrie cinemablend.com. Desi anuntul nu este confirmat oficial, zvonul s-a raspandit dupa ce Sony, distribuitorul peliculei, a inregistrat nu mai putin de 16 domenii pe net cu titlul in diverse combinatii intre James Bond si Skyfall.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
cinema,
film,
actrita,
Berenice Marlohe,
Dacia,
Bond Girl
/actualitate/actrita-berenice-marlohe-care-face-reclama-la-dacia-va-fi-noua-fata-bond-girl-8845997
8845997
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.