Actorul Leonardo DiCaprio investeşte într-o companie de încălţăminte. Ce l-a determinat să ia această decizie

Postat la 02 august 2018 110 afişări

Actorul american Leonardo DiCaprio a anunţat că va deveni unul dintre investitorii unei companii de încălţăminte prietenoasă cu mediul, Allbirds, care foloseşte pentru tălpi un produs derivat din trestie de zahăr în loc de plastic, potrivit The Hollywood Reporter.

Actorul Leonardo DiCaprio investeşte într-o companie de încălţăminte. Ce l-a determinat să ia această decizie

Mesager al păcii pentru ONU, Leonardo DiCaprio este una dintre vedetele de la Hollywood care promovează stilul de viaţă ecologic.

Actorul Leonardo DiCaprio este de foarte mulţi ani un susţinător înfocat al cauzei ecologiste, iar, din 1998, fundaţia sa a donat 80 de milioane de dolari pentru campanii dedicate mediului.

El şi-a mai investit banii într-o companie care produce diamante în laborator, într-una care produce alternative vegane pentru carne, conduce o Toyota Prius şi a mai investit într-o staţiune prietenoasă cu mediul de pe o insulă privată din Belize.

De asemenea, a produs mai multe documentare privind mediul, precum "A Plastic Ocean", "Before the Flood", "The Ivory Game", "Cowspiracy: The Sustainability Secret".

În prezent, DiCaprio lucrează la filmul regizat de Quentin Tarantino "Once Upon a Time in Hollywood". Acesta este primul film în care joacă Leonardo DiCaprio de la "The Revenant", de Alejandro G. Iñárritu, pentru care a primit un premiu Oscar pentru interpretare în 2016.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.