Noi restricţii de circulaţie în Capitală. Ce artere vor fi afectate

Postat la 02 august 2018 102 afişări

Circulaţia va fi restricţionată, sâmbătă şi duminică, pe Calea Victoriei şi pe bulevardul Regina Elisabeta din Bucureşti, din cauza festivalului „B-Fit in the Street”. Şoferii vor avea la dispoziţie două rute ocolitoare, informează Brigada Rutieră.

Noi restricţii de circulaţie în Capitală. Ce artere vor fi afectate

Restricţiile de circulaţie vor fi impuse pe durata unei singure ore, atât în ziua de sâmbătă cât şi duminică şi sunt dispuse în contextul organizării "Festivalului Internaţional de stradă B-Fit in the Street", ce constă în spectacole de stradă fixe şi mobile.

"Pentru buna desfăşurare a evenimentului, în data de 04 august 2018, între orele 21.30-22.30, se va restricţiona traficul rutier, gradual, în funcţie de desfăşurarea evenimentului pe Calea Victoriei, tronsonul cuprins între Piaţa George Enescu şi Bd. Regina Elisabeta şi pe Bd. Regina Elisabeta, tronsonul cuprins între Str. Brezoianu şi Bd. I.C. Brătianu şi străzile care acced în acest tronson", informează Brigada Rutieră.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.