Este OFICIAL! Se deschide un nou mall de zeci de milioane de euro

Postat la 02 august 2018 696 afişări

Pe terenul pe care se ridică mallul a funcţionat în trecut o fabrică de mobilă, Sarmex.

Este OFICIAL! Se deschide un nou mall de zeci de milioane de euro

Compania sud-africană de investiţii în real-estate NEPI Rockcastle va deschide în 6 decembrie centrul comercial Shopping City din Satu Mare, o investiţie evaluată la aproximativ 40 de milioane de euro, potrivit informaţiilor primăriei Satu Mare. Lucrările de construcţii la proiectul din Satu Mare au fost demarate în primul trimestru din acest an, iar construcţia centrului comercial avansează în ritm intens, fiind aproape de finalizare.

„Sătmărenii au aşteptat multă vreme construcţia unui mall în oraşul nostru, dar aştep­tarea a meritat. Shopping City Satu Mare ar urma să se deschidă în 6 decem­brie, con­form discu­ţiilor cu repre­zentanţii con­cernului NEPI Rock­castle, iar investiţia este eva­luată la aproximativ 40 mil. euro’’, a spus Kereskényi Gá­bor, primarul din Satu Mare.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.