Acţiuni de imagine ale Poliţiei Române? Trei poliţişti, filmaţi în timp ce ajutau un bătrân să treacă strada

Postat la 08 august 2019 42 afişări

Trei poliţişti din Bistriţa au fost filmaţi, joi, în timp ce ajutau un bătrân bolnav să traverseze, pe trecerea de pietoni, unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din oraş. Imaginile filmate de un trecător au devenit virale pe Facebook, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Acţiuni de imagine ale Poliţiei Române? Trei poliţişti, filmaţi în timp ce ajutau un bătrân să treacă strada

Trei poliţişti din Bistriţa au fost filmaţi, joi, în timp ce ajutau un bătrân să treacă strada, pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din oraş.

Poliţiştii se aflau în coloană, la semafor şi au observat un bătrân care se deplasa foarte greu pe trecerea de pietoni.

În imagini se vede cum cei trei poliţişti, angajaţi ai Serviciului Rutier, au coborât din maşină şi au atenţionat şoferii din coloană să nu pornească după ce semaforul trece de culoarea verde până când nu reuşesc să îl ajute pe bătrânul, care se depasa cu dificultate, să ajungă pe trotuar.

Întreaga scenă a fost filmată de un taximetrist care se afla în trafic şi aştepta la semafor.

Imaginile, postate pe Facebook, au devenit virale, fiind distribuite de sute de ori şi primind zeci de comentarii prin care poliţiştii au fost felicitaţi pentru gestul lor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politisti,
batran,
ajutare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.