O arteră majoră de transport a Capitalei, blocată. Gabriela Firea anunţă când se va relua circulaţia tramvaiului 41

Postat la 08 august 2019 45 afişări

Gabriela Firea a scris, joi, pe Facebook, că a vizitat şantierul de la Virtuţii şi spune că la 1 septembrie se va relua circulaţia tramvaiului 41. Edilul mai spune că „a dat ordin” pentru proiectarea drumului expres către A1, însă nu spune când va fi gata acest obiectiv important.

O arteră majoră de transport a Capitalei, blocată. Gabriela Firea anunţă când se va relua circulaţia tramvaiului 41

„Prima etapă a proiectului "Străpungere Ciurel - Nod Rutier Virtuţii" se va încheia până la sfârşitul acestui an. Pâna la 1 septembrie, se va relua circulaţia tramvaiului 41”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Potrivit edilului, în perioada următoare, lucrările la acest obiectiv de investiţii vor viza suprastructura tablierului metalic, montarea şi tensionarea hobanelor şi infrastructură bretelelor aferente acestui pasaj.

Firea mai spune că a dat ordinul de începere a proiectării drumului expres, care ar trebui să lege Nodul Rutier de Autostrada Bucureşti – Piteşti.

Totuşi, Gabriela Firea nu menţionează când se va construi acest drum, sau măcar când vor începe lucrările la acest obiectiv de investiţii important.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
circulatie,
reluare,
tramvai,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.