Mega Image a inaugurat conceptul #MegaStreetFood, un foodcourt integrat în magazinul din Barbu Văcărescu

Postat la 07 august 2019 174 afişări

Retailerul belgian Mega Image a inaugurat #MegaStreetFood, un foodcourt integrat în concept store Barbu Văcărescu. Spaţiul de 300 de metri reuneşte patru restaurante cu specific internaţional – La Finca by Alioli, SteakAway, Za German şi Pane & Pomodoro.

Mega Image a inaugurat conceptul #MegaStreetFood, un foodcourt integrat în magazinul din Barbu Văcărescu

Noul concept a apărut ca răspuns la nevoia corporatiştilor din zonă pentru mâncarea to-go, gata preparată, afirmă reprezentanţii companiei.

Astfel, zonele de produse proaspete şi ready-meal au fost extinse, iar în centrul magazinului a fost organizat spaţiul pentru #MegaStreetFood. Popularitatea restaurantelor de tip street food, atât în oraşe, cât şi la festivaluri, au fost elementul care a influenţat specificul noului concept.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
concept,
barbu,
inaugurare,
integrare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.