Acestea sunt cele mai scumpe oraşe din lume

Postat la 23 aprilie 2018 179 afişări

Firma britanică de cercetare de piaţă Economist Intelligence Unit (EIU) a publicat lista sa cu cele mai scumpe oraşe din lume. Pentru mulţi, numele New York ar trebui să apară cu certitudine, dar de fapt în top 10 nu este niciun oraş american, motivul fiind dolarul foarte slab în acest moment.

Acestea sunt cele mai scumpe oraşe din lume

În acest an, accentul se pune pe Europa şi Asia. De mai bine de 30 de ani, analiştii financiari ai Economist Intelligence Unit compară costurile vieţii în întrega lume, scrie Rador. Peste 160 de produse şi servicii din 133 de oraşe sunt înregistrate la fiecare şase luni în lunile martie şi septembrie. Sunt luate în calcul costurile legate de alimente, băuturi, îmbrăcăminte, chirie, utilităţi, activităţi recreative.

Singapore a reuşit să revendice titlul de cel mai scump oraş din lume, pentu al cincilea an consecutiv. 

Vezi continuarea pe www.descopera.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.