Acesta este cel mai vizualizat videoclip YouTube din istorie - VIDEO

Postat la 21 septembrie 2016 3250 afişări

Acesta este cel mai vizualizat videoclip YouTube din istorie - VIDEO

Platforma online YouTube a fost înfiinţată în urmă cu 11 ani, mai exact în anul 2005, de trei foşti angajaţi ai PayPal – Chad Hurley, Steve Chen şi Jawed Karim. Pe 14 februarie a fost practic lansată, iar pe pe 23 aprilie a fost încărcat primul clip pe Youtube. Avea 18 secunde şi era denumit „Me at the zoo”.

În noiembrie 2006, Youtube a fost cumpărat de Google pentru 1,65 miliarde de dolari, iar astăzi a devenit un fenomen mondial, cu peste un miliard de utilizatori şi filmuleţe încărcate pe website la fiecare minut.

Artiştii din lumea întreagă îşi încarcă videoclipurile pe youtube şi testează astfel rata succesului fiecărei melodii în parte.

Cel mai vizualizat videoclip din toate timpurile este Gangnam Style al lui Psy şi în prezent număra aproape 3 miliarde de vizualizări.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.