ACEA: Piaţa auto europeană va creşte în acest an cu 2%, dar nu va reveni curând la nivelul pre-criză

Postat la 29 ianuarie 2014 21 afişări

Piaţa auto europeană va creşte în acest an cu 2%, după şase ani consecutivi de declin, potrivit estimărilor producătorilor de automobile, care nu se aşteaptă ca vânzările să revină prea curând la nivelurile din perioada premergătoare crizei.

ACEA: Piaţa auto europeană va creşte în acest an cu 2%, dar nu va reveni curând la nivelul pre-criză

 Philippe Varin, şeful Peugeot-Citroen şi preşedintele Asociaţiei Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA), a afirmat într-o conferinţă de presă că livrările de automobile nu vor reveni la nivelurile anterioare crizei în viitorul previzibil, potrivit Bloomberg.

Cu toate acestea, creşterile înregistrate în decembrie în Europa arată că piaţa a depăşit cel mai dificil moment, a precizat Varin.

"Sperăm că anul acesta va aduce tranziţia către revenirea pieţei", a afirmat reprezentantul producătorilor auto din Europa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/acea-piata-auto-europeana-va-creste-in-acest-an-cu-2-dar-nu-va-reveni-curand-la-nivelul-pre-criza-11985408
11985408
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.