George Turtoi, şeful APDRP, va fi numit secretar de stat în Ministerul Agriculturii

Postat la 28 ianuarie 2014 46 afişări

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, l-a propus pe George Turtoi, directorul general al Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP), pentru funcţia de secretar de stat în minister, după ce Achim Irimescu va părăsi postul de la 1 februarie.

George Turtoi, şeful APDRP, va fi numit secretar de stat în Ministerul Agriculturii

 "Am înaintat astăzi premierului propunerea de numire în funcţia de secretar de stat a domnului George Turtoi, în prezent director general la APDRP. Am vrut să fie cineva din sistem, pe care să-l promovăm într-o funcie tehnică. Are toate cunoştinţele necesare şi toate abilităţile pentru a coordona ambele agenţii de plăţi şi autorităţile de management de la nivelul Ministerului Agriculturii şi de asemenea Direcţia de Politici Europene", a declarat Daniel Constantin pentru MEDIAFAX.

El a adăugat că pentru funcţia de director general al APDRP va "merge" tot pe experţi din cadrul ministerului. Astfel, adjunctul lui Turtoi, Eugen Popescu, va fi avansat în funcţia de director general al agenţiei.

"Cred că este un semnal destul de important şi pentru angajaţii celor două agenţii de plăţi. Este o motivaţie şi pentru ei că dacă vor lucra foarte bine vor avea toate şansele ca pe un sistem profesionist să avanseze. Premierul a fost de acord cu propunerea şi probabil că va semna decizia astăzi-mâine şi sper ca până la sfârşitul săptămânii să fie publicată în Monitorul Oficial", a mai spus ministrul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/george-turtoi-seful-apdrp-va-fi-numit-secretar-de-stat-in-ministerul-agriculturii-11981948
11981948
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.