ACCIDENTUL DIN MUNTENEGRU - MAE: S-a stabilit identitatea uneia din cele două victime care erau neidentificate

Postat la 25 iunie 2013 39 afişări

Autorităţile au reuşit să stabilească identitatea uneia din cele două victime ale accidentului din Muntenegru care nu fuseseră identificate, a anunţat, marţi dimineaţă, MAE, precizând că în prezent are loc o ultimă evaluare a stării de sănătate a răniţilor, la spitalul din Podgorica.

ACCIDENTUL DIN MUNTENEGRU - MAE: S-a stabilit identitatea uneia din cele două victime care erau neidentificate

 Potrivit unui comunicat transmis marţi dimineaţă de Ministerul Afacerilor Externe, în baza informaţiilor transmise de Celula de criză, luni seară, cu sprijinul autorităţilor din Muntenegru, a fost finalizată stabilirea identităţii uneia dintre cele două persoane care nu fuseseră încă identificate.

De asemenea, marţi dimineaţă echipa mixtă trimisă de autorităţile române la faţa locului face demersurile necesare, în cooperare cu autorităţile locale, pentru desfăşurarea, în etape, a operaţiunii de repatriere.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/accidentul-din-muntenegru-mae-s-a-stabilit-identitatea-uneia-din-cele-doua-victime-care-erau-neidentificate-11017105
11017105
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.