ACCIDENT în Ploieşti: Cinci persoane, printre care doi copii, la spital după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit

Autor: Laura Petrescu Postat la 04 iunie 2017 100 afişări

Cinci persoane, printre care şi doi copii, au ajuns, duminică, la spital, după ce cele două maşini în care se aflau s-au ciocnit într-o intersecţie din Ploieşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Poliţiei Prahova, accidentul s-a produs în Ploieşti, într-o intersecţie circulată, unde două autoturisme s-au ciocnit.

Din primele cercetări a reieşit că un şofer a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a lovit o altă maşină care circula regulamentar.

”Din primele cercetări, cauza este neacordarea de prioritare. Se pare că unul dintre şoferi nu a respectat culoarea roşie a semaforului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu.

În accident au fost implicate nouă persoane, din care cinci au fost transportate la spital.

”Au fost nouă persoane implicate, şase adulţi şi trei copii. Doi copii merg la spital şi trei adulţi, restul au refuzat”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Prahova, George Duţă.

Din cauza accidentului, traficul rutier se desfăşoară cu restricţii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PLOIEŞTI,
ACCIDENT,
VICTIME

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.