VIDEO | HAOS în Torino pentru o presupusă alarmă cu bombă. Peste 40.000 de fani Juventus s-au înghesuit să părăsească piaţa

Postat la 04 iunie 2017 59 afişări

Panică în Piaţa ”San Carlo”, acolo unde peste 40.000 de suporteri Juventus au urmărit partida cu Real Madrid, scor 1-4. Mii de fani au încercat să părăsească piaţa după ce, din câte se pare, un individ a aruncat un obiect în mulţime şi a strigat că e bombă, potrivit ProSport.

UPDATE 23:41 Panică în Piaţa ”San Carlo”, acolo unde peste 40.000 de suporteri Juventus au urmărit partida cu Real Madrid, scor 1-4. Mii de fani au încercat să părăsească piaţa după ce, din câte se pare, un individ a aruncat un obiect în mulţime şi a strigat că e bombă. A fost momentul în care s-a declanşat un adevărat haos. Varianta nu este însă confirmată momentan.

De asemenea, mai există o variantă: un suporter a aruncat o petardă şi explozia a provocat panică în mulţime, după ce mulţi au crezut că este vorba despre o bombă, conform ProSport.

Fanii lui Juventus au invadata Piaţa ”San Carlo”, din Torino, la finala Ligii Campionilor. Câteva mii de suporteri s-au adunat şi au urmărit partida pe un ecran gigant.

Juventus a încurcat unele calcule şi a reuşit să ajungă în finala Ligii Campionilor. O adevărată sărbătoare pentru fanii echipei din Torino. Cei care nu şi-au putut permite să meargă la Cardiff au ales să vadă meciul în Piaţa ”San Carlo”. Acolo s-au strâns câteva mii de suporteri şi atmosfera a fost comparabilă cu cea de pe marile stadioane.

Punctul culminant a fost super golul prin care Mandzukic a reuşit să egaleze. În acel moment, a fost o explozie de bucurie, iar fanii au început să cânte şi să aprindă torţe.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
juventus torino,
fani,
torino,
alarma

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.