FOTO Real Madrid a câştigat Liga Campionilor. Juventus - Real Madrid 1-4. Ronaldo a înscris două goluri

Postat la 04 iunie 2017 119 afişări

Formaţia Real Madrid a învins, sâmbătă, cu scorul de 4-1, echipa Juventus Torino, într-un meci disputat la Cardiff, şi a cucerit trofeul Ligii Campionilor. Cristiano Ronaldo, în minutele 20 şi 64, Casemiro, în minutul 61, şi Asensio, în minutul 90, au marcat golurile învingătorilor, iar pentru Juventus a punctat Mandzukic, în minutul 27.

Juventus - Real Madrid 1-4 (Mandzukic 27'/ Ronaldo 20', 64'; Casemiro 61', Asensio 90')

  • Real Madrid a devenit prima echipă din istoria formatului Champions League care câştigă trofeul pentru doi ani la rând.
  • Cristiano Ronaldo a marcat golul 500 pentru Real Madrid în cupele europene!
  • Juventus ajunge la şapte finale pierdute!
  • Desfăşurarea partidei de astăzi a semănat cu finala din 2015 de la Berlin dintre Barcelona şi Juventus. Catalanii au avut 1-0, Morata a egalat, după care scorul s-a majorat la 3-1. Astăzi s-a terminat 4-1, iar Buffon nu a reuşit nici de această dată să cucerească singurul trofeu major care îi lipseşte din palmares.
  • Juventus nu pierduse niciun meci în actuala ediţie a Ligii Campionilor şi încasase numai trei goluri până la meciul cu Real Madrid.
  • Real Madrid şi Manchester United îşi vor disputa Supercupa Europei la începutul sezonului viitor. Jose Mourinho va da piept cu fosta sa echipă!
  • Suporterii Realului au început să se adune în celebra "Plaza de Cibeles", locul tradiţional pentru sărbătorirea trofeelor câştigate de echipa favorită.

 

Este pentru a 12-a oară când Real Madrid câştigă Liga Campionilor, record în istoria competiţiei, şi pentru prima oară când o echipă cucereşte trofeul doi ani la rând. Gruparea de pe Santiago Bernabeu a mai câştigat Liga în 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002, 2014 şi 2016.

Real Madrid: Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Kroos (Morata 89'), Casemiro, Modric - Isco (Asensio 82') - C. Ronaldo, Benzema (Bale 77'). Antrenor: Zinedine Zidane.

Juventus: Buffon - Barzagli (Cuadrado 66') Bonucci, Chiellini - Alves, Pjanic (Marchisio 71'), Khedira, Alex Sandro - Dybala (Lemina 78') - Higuain, Mandzukic. Antrenor: Massimiliano Allegri.

Cartonaşe galbene: Ramos 31', Carvajal 42', Kroos 53', Asensio 90+1'/Dybala 12', Pjanic 66', Alex Sandro 70', Cuadrado 72', 84'.

Cartonaş roşu: Cuadrado 84'.

Arbitri: Felix Brych; Mark Borsch, Stefan Lupp (asistenţi); Marco Fritz, Bastian Danker (adiţionali), toţi din Germania; rezervă: Milorad Mazic (Serbia).

Stadion: Millennium, Cardiff.

UPDATE 23:39 FINAL DE MECI! Cristiano Ronaldo şi Real Madrid doboară orice record le iese în cale. Spaniolii ajung la cota 12 şi Gareth Bale îşi îndeplineşte visul de a ridica trofeul, la numai cinci kilometri de zona în care a copilărit.

UPDATE 23:36 GOOOL REAL MADRID! Asensio marchează pentru 4-1 şi înfige cuţitul în rana italienilor. Spaniolul a îndeplinit o formalitate din interiorul careului şi dă startul petrecerii în peluza "Blanco".

UPDATE 23:33 Imaginea serii în Liga Campionilor! Bucuria lui Cristiano Ronaldo în contrast cu dezamăgirea lui Max Allegri.

UPDATE 23:30 Cuadrado a fost eliminat! Arbitrii îi fac un nou favor Realului, după recitalul din meciul cu Bayern Munchen. Cuadrado a primit extrem de uşor al doilea cartonaş galben după un conflict cu Sergio Ramos. Columbianul l-a împins pe căpitanul spaniolilor, care a căzut la pământ, acuzând că a fost călcat intenţionat de Cuadrado. Brych l-a trimis la cabine pe mijlocaş, astfel că Juve termină în zece oameni.

UPDATE 23:25 Au mai rămas zece minute până la finalul partidei! Real Madrid e la un pas de a deveni prima echipa care câştigă pentru doi ani la rând Liga Campionilor, după ce a reuşit să depăşească borna de 500 de goluri în cupele europene. Ocazie Juventus! Alex Sandro a trimis puţin pe lângă poarta adversă după o centrare venită din partea lui Dani Alves.

UPDATE 23:21 Real Madrid domină fără drept de apel în acest moment. Juventus nu mai găseşte drumul către poarta lui Navas. Până la finala de astăzi, italienii încasaseră trei goluri în toate partidele disputate în actuala stagiune a Ligii Campionilor. Galezul Gareth Bale a intrat în locul lui Karim Benzema.

UPDATE 23:14 Juventus joacă extrem de modest în această parte secundă, după ce în prima repriză a dictat ritmul partidei. Allegri forţează şi îl schimbă pe Barzagli cu Cuadrado, dar ocaziile întârzie să apară la poarta lui Navas. Suporterii italieni au fost răduşi la tăcere.

UPDATE 23:09 GOOOL REAL MADRID! Cristiano Ronaldo reuşeşte dubla după ce Modric i-a pasat la colţul scurt. Apărarea italienilor a fost prinsă pe picior greşit iar Zidane & Co. sunt la un pas de Duodecima.

Juventus - Real Madrid 1-3. Cristiano Ronaldo majorează diferenţa şi spaniolii sunt cu o mână pe trofeu

UPDATE 23:06 GOOOL REAL MADRID! Casemiro a şutat puternic de la distanţă, Khedira a deviat, Buffon nu a mai putut face nimic iar Real Madrid e din nou la conducerea partidei. Juventus încasează pentru prima oară în acest sezon de Liga Campionilor două goluri într-un singur meci.

Juventus - Real Madrid 1-2. Casemiro marchează cu un şut deviat de Khedira, Buffon nu a mai putut respinge

UPDATE 23:03 Marcelo a centrat în forţă la bara a doua, dar Cristiano Ronaldo a ratat întâlnirea cu balonul. Isco a şutat din marginea careului dar mingea s-a dus mult pe lângă poarta italienilor. Juventus nu l-a pus la încercare pe Navas în primul sfert de oră al reprizei secunde.

UPDATE 23:00Modric a şutat din afara careului dar Buffon a reţinut fără probleme. A fost prima intervenţie a veteranului italian în această finală. Real Madrid a început mai bine această parte secundă, Juventus nereuşind să treacă de mijlocul terenului.

UPDATE 22:57 Dani Alves a rămas întins pe gazon după ce a fost călcat de Marcelo. Brazilianul se ridică în cele din urmă şi poate continua partida. Arbitrul Brych îi arată conaţionalului său, Toni Kroos, cartonaşul galben în minutul 53, pentru proteste.

UPDATE 22:55 Chiellini se resimte după ce a fost lovit în faţă cu mingea, în urma unui şut al lui Varane. Fundaşul italian a ieşit la marginea terenului pentru a primi îngrijiri medicale, jocul se va relua după aproape un minut.

UPDATE 22:50S-a reluat jocul la Cardiff! Real Madrid a avut lovitura de începere. Cei doi antrenori nu au efectuat nicio schimbare la pauză.

UPDATE 22:45 Au mai rămas 45 de minute de disputat din timpul regulamentar. Juventus luptă pentru al treilea trofeu din palmares în timp ce Real poate ajunge la 12 trofee de Cupa Campionilor/ Liga Campionilor. Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător din istorie care înscrie în trei finale de UEFA Champions League!

UPDATE 22:33 S-au arătat două minute suplimentare pentru prima repriză a finalei! Real Madrid este fromaţia care atacă în finalul reprizei. Pauză la Cardiff! Cristiano Ronaldo a deschis scorul în minutul 20 dar Mandzukic a egalat cu un gol de generic după numai şapte minute, informează ProSport.

UPDATE 22:25 Jocul este întrerupt momentan, Mandzukic acuzând o lovituă la gleznă. Am intrat în ultimele cinci minute ale primei reprize. Croatul a revenit pe teren şi poate continua partida.

UPDATE 22:21 Dybala s-a agăţat de Modric şi a obţinut o lovitură liberă de la 30 de metri. Acelaşi Dybala a executat dar a trimis direct în zidul advers. Golul de 1-0 marcat de Real Madrid a aprins partida de la Cardiff. Se joacă într-un ritm extrem de alert în aceast moment.

UPDATE 22:14 GOL JUVENTUS! Super Mario Mandzukic egalează cu un gol superb! Croatul a reluat pe spate din interiorul careului iar mingea s-a dus direct în vinclul porţii apărate de Navas. Higuain i-a pasat decisiv colegului din compartimentul ofensiv, astfel că Juventus anulează golul marcat de Ronaldo. Italienii au restabilit egalitatea după numai şapte minute.

UPDATE 22:07GOOOL REAL MADRID! Cristiano Ronaldo marchează pentru 1-0 în minutul 20 cu un şut la colţul lung. Portughezul a fost angajat perfect de Carvajal în centrul careului şi nu i-a lăsat nicio şansă lui Buffon. Real Madrid a ajuns la 500 de goluri marcate în cupele europene. Spaniolii deschid scorul la prima ocazie importantă.

UPDATE 22:05 Centralul Felix Brych îl iartă pe Casemiro şi nu-l avertizează după un fault dur asupra lui Pjanic.

UPDATE 22:00 După zece minute în care Juventus s-a aruncat în atac, spaniolii au reuşit să echilibreze partida. Dybala a văzut primul cartonaş galben al finalei.

UPDATE 21:55Juventus domină debutul partidei! Higuain a avut prima ocazie a finalei. Vârful argentinian a şutat din afara careului, iar Navas a reuşit să reţină din doi timpi.

UPDATE 21:45 A început finala Ligii Campionilor! Juventus a avut lovitura de începere. Italienii atacă de la dreapta la stânga.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.