Absurdul parcărilor de la aeroportul Otopeni: cât plăteşte un şofer care pierde jetonul de parcare

Autor: Razvan Muresan Postat la 01 octombrie 2013 1375 afişări

Pasagerii care îşi parchează autoturismele în spaţiile amenajate în incinta aeroportului "Henri Coandă" din Otopeni şi nu pot prezenta la ieşire jetonul primit în momentul accesului în parcare sunt obligaţi să plătească 500 de lei pentru a-şi putea folosi din nou maşina.

Absurdul parcărilor de la aeroportul Otopeni: cât plăteşte un şofer care pierde jetonul de parcare

Parcarea de la aeroportul "Henri Coandă" din Otopeni operează printre cele mai mari tarife din România, preţul pentru o jumătate de oră fiind de trei lei.

"Nu ştiu cum s-a ajuns la 500 de lei, dar nu i-aş dori nimănui să piardă jetonul", a declarat o casieră de la ghişeul din incinta aeroportului. Oficialii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti nu au răspuns solicitării de a explica modul prin care s-a stabilit cuantumul taxei de 500 de lei.

Pe aeroportul din Otopeni au ajuns în primul semestru din acest an 3,5 milioane de pasageri, în creştere cu circa 1% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit Ziarului Financiar. Preşedintele Consiliului de Administraţie al CFR Marfă, Liviu Radu, a fost numit în primăvară director general al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), iar Radu Merica, fost CEO Ţiriac Holdings, a devenit noul preşedinte al Consiliului de Administraţie. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
otopeni,
parcare,
pierdere,
plati,
sofer,
acces,
autoturisme
/actualitate/absurdul-parcarilor-de-la-aeroportul-otopeni-cat-plateste-un-sofer-care-pierde-jetonul-de-parcare-11431670
11431670
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.