Firmele din Romania, verificate de acum pe mobil

Autor: Ioana Matei Postat la 30 septembrie 2013 370 afişări

Keysfin, compania din Romania care ofera servicii de credit information a lansat o aplicatie disponibila gratuit pe dispozitive mobile cu sistem Android pentru verificarea rapida a companiilor locale.

Firmele din Romania, verificate de acum pe mobil

Aplicatia Keysfin Mobile poate fi descarcata gratuit din  Google Play pe dispozitivele mobile ce  folosesc  sistemul de operare Android. Oferind informatii financiare si generale importante pentru investigarea situatiei unei companii, utilizatorul castiga timp in analizarea unei posibile colaborari. Aplicatia ofera acces la o baza de date a companiilor din Romania cu aproximativ 2.400.000 entitati, informatii financiare cu istoric pe ultimii 3 ani, date generale despre companie, dar si statusul datoriilor la bugetul de stat.

Rapoartele de companie care contin informatii generale si financiare analizeaza situatia unei fime pe mai multe niveluri reliefand astfel nivelul de risc. Analizarea potentialilor parteneri sau a portofoliului intern de clienti reduce si chiar previne riscul de frauda sau altor tipuri de probleme ce pot fi identificate  din timp agregand date din mai multe surse pentru un rezultat rapid si complex. 

Keysfin Mobile este dedicata companiilor ai caror angajati lucreaza in departamentele de sales (verificare a potentialilor clienti), achizitii(verificare a potentialilor furnizori),  marketing (verificare a potentialilor parteneri, concurenti), management (verficare parteneri, concurenti, etc.).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/firmele-din-romania-verificate-de-acum-pe-mobil-11424518
11424518
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.