Absolvenţii de liceu şi de facultate care se angajează primesc stimulente financiare

Postat la 12 iulie 2016 440 afişări

Absolvenţii de liceu şi de facultate care se angajează primesc stimulente financiare

Absolvenţii de liceu şi de facultate care se angajează primesc stimulente financiare, la cerere, potrivit legii privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, la fel ca şi cei care îi angajează, a anunţat marţi ANOFM.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Foreţei de Muncă marţi, absolvenţii de liceu şi de facultate care se angajează vor primi o primă de încadrare ca absolvent de 500 de lei. Pentru cei care se angajează la o distanţă mai mare de 50 de kilometri de localitatea de domiciliu se va acorda o primă de încadrare doar dacă este şi beneficiar de indemnizaţie de şomaj. Pentru cazul în care absolvenţii îşi găsesc un loc de muncă în altă localitate şi sunt nevoiţi să îşi schimbe domiciliul stabil se va acorda, de asemenea, o primă de instalare, doar dacă sunt şi beneficiari ai indemnizaţiei de şomaj.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/absolventii-de-liceu-si-de-facultate-care-se-angajeaza-primesc-stimulente-financiare-15525296
15525296
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.