A primit o maşină de ziua lui, dar câteva minute mai târziu a împins-o într-un lac. Care a fost motivul

Postat la 12 august 2019 124 afişări

A primit o maşină de ziua lui, dar câteva minute mai târziu a împins-o într-un lac. Care a fost motivul

"Calul de dar nu se caută la dinţi" e o expresie populară la noi, dar care nu pare să însemne prea mult în India.

 

Un tânăr indian pe nume Akash, din regiunea Haryana, a primit un BMW M3 de la părinţii săi drept cadou pentru ziua sa de naştere. El îşi dorea însă un Jaguar, iar de supărare a împins maşina nou-nouţă într-un lac din apropiere.

 

Ulterior, dându-şi seama de gestul său necugetat, Akash a sărit în lac şi, alături de scufundătorii chemaţi, a încercat să readucă maşina la mal.

 

Imaginile filmate chiar de Akash au ajuns pe internet, devenind repede virale. Comentariile sunt negative la adresa tânărului, unii utilizatori adresându-i şi injurii: "Nu ştiu cine este acest idiot dezamăgit. Ar fi trebuit să vândă maşina şi să aibă grijă de mii de copii care nu au acces la educaţie, i-ar fi fost întotdeauna recunoscători."

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
masina,
lac,
primire,
motive,
india

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.