Gabriela Firea anunţă că licitaţia pentru cele 130 de autobuze hybrid a fost câştigată de Mercedes

Postat la 12 august 2019 143 afişări

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, luni, că a fost finalizată achiziţia celor 130 de autobuze hybrid, câştigătorul licitaţiei este Mercedes – Benz, iar tipul autobuzului care va fi livrat este Mercedes – Benz Citaro Hybrid.

Gabriela Firea anunţă că licitaţia pentru cele 130 de autobuze hybrid a fost câştigată de Mercedes

„Câştigătorul licitaţiei este Mercedes – Benz, iar tipul autobuzului care va fi livrat este Mercedes – Benz Citaro Hybrid. Alături de cele 400 de autobuze Euro 6, achiziţionate anul trecut, autobuzele hibrid cumpărate acum cu finanţare nerambursabilă vor contribui la îmbunatăţirea transportului public în Capitală, la înnoirea parcului de mijloace de transport public, dar şi la diminuarea poluării generate de traficul urban”, a precizat Gabriela Firea, luni, pe Facebook.

Potrivit edilului, tipul de autobuz care va fi livrat este Mercedes – Benz Citaro Hybrid, fabricat în Germania. Valoarea contractului este de 195.268.331,70 lei, fără TVA.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mercedes,
autobuze,
licitatie,
anunt,
castigare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.