Au şi ei problemele lor: Germanii se plâng că nu pot să doarmă din cauza zgomotelor făcute de arici în sezonul de împerechere

Postat la 12 august 2019 124 afişări

Mai mulţi germani s-au speriat de sunete pe care le aud noaptea în grădini iar poliţia a anunţat că zgomotele sunt făcute de arici în sezonul de împerechere, scrie The Guardian.

Au şi ei problemele lor: Germanii se plâng că nu pot să doarmă din cauza zgomotelor făcute de arici în sezonul de împerechere

Sezonul de împerechere al aricilor se întinde din aprilie până în septembrie. Poliţia germană a primit mai multe telefoane cu reclamaţii legate de zgomotele care veneau din grădini pe timpul nopţii. Plângerile semnalau fie faptul că vecinii se manifestă prea zgomotos în timpul sexului ori că un animal a fost rănit sau că e posibil să fie un hoţ în grădină.

Echipajele trimise de serviciile de urgenţă au raportat în cele mai multe cazuri că sursa zgomotelor ar fi fost arici care se împerechează.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sezon,
arici,
germani,
cauza,
plangere,
probleme,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.