Numărul autoturismelor noi înmatriculate s-a dublat faţă de anul trecut

Postat la 12 august 2019 47 afişări

Numărul autoturismelor noi înmatriculate în 2019 este cu 52% mai mare faţă de cel raportat în aceeaşi perioadă a anului trecut. Înmatriculările din luna iulie a acestui an sunt cele mai mari raportate la aceeaşi lună a ultimilor 10 an. Importul de maşini rulate se află în scădere, informează APIA.

Numărul autoturismelor noi înmatriculate s-a dublat faţă de anul trecut

În luna iulie 2019, au fost înmatriculate 23.206 autoturisme noi, această cifră fiind cu 52,6% mai mare decât cea înregistrată în luna similara a anului trecut, când au fost înmatriculate 15.210 autoturisme, conform datelor comunicate de către DRPCIV (Direcţia de Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din subordinea Ministerului Afacerilor Interne). Acesta este cel mai mare volum de autoturisme noi înmatriculate într-o lună iulie din ultimii 10 ani, informează reprezentanţii APIA, într-un comunicat remis luni, MEDIAFAX.

Ca urmare, pe totalul primelor 7 luni din 2019, înmatriculările de autoturisme noi din Romania ajung la un volum de 94.826 unitati, ceea ce reprezinta o creştere de 26,0% faţă de perioada similara a anului trecut.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autoturisme,
trecut,
dublare,
crestere,
raportare,
apia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.