A murit unul dintre cei mai buni bucătari ai lumii

Postat la 08 iunie 2018 649 afişări

Realizatorul de televiziune american Anthony Bourdain a murit vineri, la vârsta de 61 de ani, iar postul de televiziune CNN informează că este vorba de o sinucidere.

A murit unul dintre cei mai buni bucătari ai lumii

"Cu extraordinară tristeţe confirmăm decesul prietenului şi colegului Anthony Bourdain", a transmis CNN într-un comunicat, vineri dimineaţă.

"Dragostea lui pentru aventură, noi prieteni, mâncare şi băutură bune şi poveştile remarcabile despre lume au făcut din el un povestitor unic. Talentele sale nu au încetat să ne uimească şi îi vom simţi lipsa foarte mult. Suntem alături de fiica şi familia lui în aceste extrem de dificile momente", se arată în acelaşi comunicat.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.