A lasat o tara intreaga cu ochii in lacrimi. Povestea lui Lorelai Mosnegutu, fetita "cu maini de aur" de la Romanii au Talent

Postat la 12 martie 2017 197 afişări

A fost o seara plina de emotie, vineri, la cea de-a patra editie a show-ului Romanii au Talent. O fetita de numai 14 ani le-a oferit o lectie extrem de puternica juriului si telespectatorilor.

A lasat o tara intreaga cu ochii in lacrimi. Povestea lui Lorelai Mosnegutu, fetita "cu maini de aur" de la Romanii au Talent

Cel de-al treilea golden buzz al sezonului a fost apasat in editia cu numarul patru din sezonul 7 pentru cel mai emotionant moment prezentat vreodata in competitie. Un numar care i-a facut pe toti sa lacrimeze: jurati, prezentatori si public.

Emisiunea '' Romanii au talent ''a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public. In cazul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, spectacolul a inregistrat 22.1 puncte de rating si a avut o cota de piata de 56.8 %, de aproape noua ori peste postul de televiziune clasat pe locul al doilea.

De data aceasta, Mihaela Radulescu a fost cea care a schimbat soarta unui concurent in concurs. Lorelai Mosnegutu a ajuns astfel direct in semifinale, dupa o prestatie minunata.

Putin stiu insa despre tanara ca, in trecut, a fost ajutata de Gigi Becali. Impresionat de povestea ei, finantatorul Stelei i-a cumparat un scaun cu rotile special, pentru a se putea deplasa, scrie stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.