Povestea proprietarului celei mai mari companii de curierat rapid din ţară

Autor: Florin Casota Postat la 14 martie 2017 2192 afişări

Adrian Mihai a fondat FAN Courier alături de fratele lui Neculai Mihai şi prietenul lor din copilărie Felix Pătrăşcanu, în 1998; firma lor este astăzi este liderul pieţei de curierat, depăşind cotele de piaţă deţinute de multinaţionale.

Povestea proprietarului celei mai mari companii de curierat rapid din ţară

Un apartament de două camere, nişte Dacii şi 200 milioane lei vechi este investiţia pe care Adrian Mihai îşi aduce aminte că a făcut-o pentru începerea unei afaceri aflată în prezent în fruntea pieţei de curierat rapid din ţară.

 

Adrian şi Neculai Mihai şi Felix Pătrăşcanu sunt prieteni din copilărie, fiind vecini în satul natal din Vrancea, un judeţ pus pe harta antreprenoriatului şi de companii din industria textilă sau a vinului. Trăind în aceeaşi comunitate, cei trei antreprenori au crescut cu aceleaşi valori, ceea ce i-a ajutat şi în business. 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.