8 trucuri incredibile care încalcă legile fizicii - FOTO

Postat la 04 august 2018 222 afişări

8 trucuri incredibile care încalcă legile fizicii - FOTO

Spirala de apă

În acest videoclip, apa pare prinsă într-o spirală. De fapt, furtunul este ataşat de un subwoofer care face ca furtunul să vibreze la aceeaşi viteză cu care înregistrează camera.

Flacăra ,,călătoare''

Aici, flacăra pare că pleacă de pe vârful aprinzătorului spre lumânare, deoarece, atunci când aprinzi o lumânare, căldura de la flacără topeşte ceara. Atunci când o lumânare este stinsă, ceara vaporizată se răspândeşte în aer. Dacă aplici o sursă de căldură înainte ca vaporul să se disperseze, acesta va lua foc reaprinzând din nou lumânarea.

Vortexul de foc

Pentru a realiza o tornadă de foc este necesară o masă rotativă, tampoane de bumbac îmbibate în spirt, un recipient şi un coş de gunoi. Prin aprinderea tamponului de bumbac şi rotirea mesei, flacăra va căpăta forma unei tornade.

Vedeti continuarea pe www.descopera.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fizica,
incalcare,
legi,
trucuri,
apa,
spirala,
flacara,
foc

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.