5 sate superbe din România, unde poţi petrece o vacanţă rurală de vis

Postat la 28 septembrie 2018 697 afişări

Te-ai săturat de agitaţia marilor oraşe, dar nu ştii încotro să te îndrepţi? Alege o destinaţie rurală, unde cadrul natural te va încarca cu energie.

Iata, în galeria de mai jos ,unde ai putea să poposeşti, pentru o experienţă rurală deosebită!

01. Ciocanesti, judetul Suceava Localitatea are statutul de comuna muzeu, fiind atestata documentar inca de pe vremea primilor domnitori ai Moldovei, in 1400. Numele i se datoreaza mesterilor "ciocanari de arme", de pe vremea lui Stefan cel Mare. Anual, in comuna Ciocanesti au loc manifestari culturale dedicate pastrarii si conservarii patrimoniului cultural. Tot aici vei putea vizita Muzeul Oualor Incondeiate.


02. Jurilovca, judetul Tulcea Localitatea de pe malul lacului Razelm a fost intemeiata la inceputul secolului al XIX-lea, de comunitatea de lipoveni pescari care popula aceasta zona a tarii. Frumusetea salbatica a comunei Jurilovca atrage anual sute de turisti. Totodata, Jurilovca este punctul de pornire catre statiunea Gura Portitei, o limba de pamant care desparte Lacul Razelm de Marea Neagra.


03. Magura, judetul Brasov Intr-un cadru idilic, cei 400 oamenii din Magura inca mai duc un stil de viata pastoral. In mijlocul naturii, la Magura cuvantul de ordine este relaxarea si conectarea cu natura. Comuna Magura este legata de satul Pestera de un traseu tematic cu o distanta de 10 kilometri.


Vezi continuarea pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.