Agenţi Mossad au sustras din Teheran documente care confirmă că Iranul vrea să fabrice bombe atomice

Postat la 28 septembrie 2018 96 afişări

Agenţi ai serviciului israelian de informaţii Mossad au efectuat o operaţiune într-un complex din Teheran, reuşind să sustragă documente care arată că regimul de la Teheran are un program secret cu obiectul fabricării de bombe atomice, informează site-ul IsraelNationalNews.com.

Agenţi Mossad au sustras din Teheran documente care confirmă că Iranul vrea să fabrice bombe atomice

Jurnalistul israelian de investigaţii Ronen Bergman, autorul cărţii "Războiul secret cu Iranul" ("The Secret War With Iran"), a publicat recent noi detalii despre operaţiunea efectuată de agenţii Mossad în Teheran pe 31 ianuarie 2018.

Ronen Bergman a obţinut date despre modul în care agenţii israelieni de spionaj au obţinut acces la documente care erau arhivate într-un depozit secret din Teheran.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
teheran,
agenti,
documente,
mossad,
bombe,
iran,
confirmare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.