5 personalităţi care l-au comparat pe Putin cu Hitler

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 26 mai 2014 92 afişări

Vorbind despre criza din Ucraina şi politica aparent expansionistă a preşedintelui Putin, mai multe personalităţi l-au comparat pe liderul Federaţiei Ruse cu unul dintre cele mai controversate personaje ale secolului XX, Adolf Hitler.

5 personalităţi care l-au comparat pe Putin cu Hitler

Prinţul Charles, în discuţia purtată cu o femeie înrudită cu victime ale Holocaustului: "Iar acum, Putin face aproape ce făcea şi Hitler".

Fostul secretar de stat american Hillary Clinton: "Ce se întâmplă acum sună familiar, este ceea ce făcea Hitler în anii '30".

Ministrul german de Finanţe, Wolfgang Schaeuble: "Ştim toate aceste lucruri din istorie. Acestea sunt metodele folosite de Hitler pentru a prelua Sudetenland."

Vladislav Inozemtsev, The Moscow Times: "Ca şi Hitler înaintea sa, Putin nu are nicio nouă idee despre cum să creeze un sistem global stabil în locul celui actual. El vrea doar să securizeze noi teritorii."

John McCain, fost candidat la prezidenţiale în Statele Unite: "Dacă lui Putin i se permite să intre într-un stat suveran din partea populaţiei vorbitoare de limba rusă, acesta este acelaşi lucru pe care Hitler l-a făcut înainte de al doilea război mondial."

Urmărește Business Magazin

/actualitate/5-personalitati-care-l-au-comparat-pe-putin-cu-hitler-12651413
12651413
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.