5 cele mai scumpe flori din lume

Postat la 20 septembrie 2013 275 afişări

Florile pot fi, uneori, cel mai bun mod de a ne exprima sentimentele. Ele au o limbă proprie şi pot aduce un zâmbet pe orice chip. Cu toate acestea, florile pot costa mai mult decât crezi. Iată o listă cu cele mai scumpe flori din lume.

5 cele mai scumpe flori din lume

 Această floare poate fi recoltată o dată pe an şi rezistă doar câteva săptămâni. Cel mai des întâlnită în unele părţi din SUA, Europa şi Asia, lăcrămioarele sunt flori foarte delicată. Ele au petale minunat parfumate şi sunt considerate foarte valoroase în unele religii. În creştinism, se consideră că această floare a crescut din lacrimile Fecioarei Maria. Desigur, la noi în ţară este o floare destul de comună, dar în restul lumii este una din cele mai scumpe flori, în SUA putând costa şi 50 de dolari firul.

Cititi mai multe pe www.apropo.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
flori,
scumpire,
costuri,
limba,
lista,
zambet,
sua,
asia,
comuna,
crestere
/actualitate/5-cele-mai-scumpe-flori-din-lume-11364085
11364085
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.