Sud-coreenii vor ridica primul zgarie-nori invizibil. Cum functioneaza tehnologia ce ii permite sa dispara

Postat la 20 septembrie 2013 68 afişări

Construirea unui zgarie-nori la doar cativa kilometri distanta de un aeroport international presupune ca turnul in cauza sa fie cat mai vizibil pentru piloti. Cu toate astea, Coreea de Sud a dat aprobare pentru inaltarea unei cladiri care sa copieze mediul inconjurator, devenind aproape invizibila ochiului.

 Sud-coreenii vor ridica primul zgarie-nori invizibil. Cum functioneaza tehnologia ce ii permite sa dispara

 Incheon, orasul port de pe coasta de vest a Coreei de Sud va gazdui primul zgarie-nori care se va integra perfect in mediul incojurator, scrie Wall Street Journal.  

Firma GDS Architects a anuntat saptamana trecuta ca guvernul sud-coreean a aprobat planurile pentru ridicarea unei cladiri echipate cu diode care emit lumini si camere de luat vederi ce imita cerul. Pe peretii turnului apar imagini generate de un calculator si videoclipuri care imita cerul si norii. Astfel, ochiul este pacalit sa creada ca intreaga cladire dispare in peisaj.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sud-coreenii-vor-ridica-primul-zgarie-nori-invizibil-cum-functioneaza-tehnologia-ce-ii-permite-sa-dispara-11363587
11363587
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.