105 CELE MAI PUTERINICE FEMEI DIN BUSINESS: Dana Mihaela Constantinescu, director general, GSK Pharma România

Postat la 13 iulie 2020 306 afişări

​„În momentul în care ajungi să ai abilităţi de lider, indiferent în ce rol ajungi de-a lungul timpului în carieră, lucrurile se pot face foarte uşor.”

 105 CELE MAI PUTERINICE FEMEI DIN BUSINESS: Dana Mihaela Constantinescu, director general, GSK Pharma România

„Anul acesta am reuşit să punem la dispoziţia pacienţilor din România vaccinul nostru împotriva meningitei B, fapt ce vine ca o confirmare a eforturilor companiei de a îmbunătăţi accesul comunităţilor la vaccinare”, îşi descrie Dana Constantinescu una dintre cele mai recente reuşite profesionale, pe care a avut-o alături de echipa GSK. -→ Pentru anul în curs, spune că, în calitate de reprezentant al companiei în asociaţiile profesionale locale îşi doreşte să reuşească „în efortul comun al industriei farmaceutice de a îmbunătăţi accesul pacientului român la tratamente şi medicamente inovatoare”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.