100 Tineri manageri de top. Monica Şerban, REWE Romania - PENNY

Postat la 13 noiembrie 2023 50 afişări

100 Tineri manageri de top. Monica Şerban, REWE Romania - PENNY

Manager Departament Achiziţii Non-foodREWE Romania - PENNY, 40 de ani


Cifră de afaceri (2022): 7,17 mld. lei

Profit net: 152 mil. lei

Număr de angajaţi: 6.500


Monica Şerban face parte din echipa PENNY de 12 ani, timp în care a învăţat şi avansat constant. În acest timp a reuşit să ajungă un buyer cu experienţă, care poate demonstra un istoric solid de activitate în industria de retail. Ea crede că negocierea, dar şi orientarea către oameni şi soluţii se numără printre punctele sale forte. De-a lungul anilor a dobândit cunoştinţe solide în domeniul achiziţiilor şi a acumulat o experienţă vastă în acest domeniu.

O viziune pentru viitor:

„În 2030, săptămâna de lucru şi agenda liderului vor fi caracterizate de flexibilitate şi adaptabilitate. Lucrul la distanţă şi programul flexibil vor fi mai răspândite. Liderii se vor concentra pe inovaţie, strategie şi dezvoltarea abilităţilor viitoare ale forţei de muncă. Vor promova în continuare responsabilitatea socială şi sustenabilitatea. Prioritatea va fi acordată echilibrului între muncă şi viaţă personală, având grijă de bunăstarea angajaţilor şi contribuind la soluţionarea problemelor sociale şi globale.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.