100 Tineri manageri de top. Alex Burghelia, Flip.ro

Postat la 18 octombrie 2023 50 afişări

100 Tineri manageri de top. Alex Burghelia, Flip.ro

Cofondator Flip.ro, 24 de ani


Cifră de afaceri (aprilie 2022 - martie 2023): 36 mil. euro

Număr de angajaţi: 163


Alex Burghelia este unul dintre cei trei cofondatori ai Flip.ro, start-up-ul românesc care încurajează economia circulară prin recondiţionarea telefoanelor mobile. S-a alăturat Flip.ro în 2019, anul lansării platformei, unde s-a concentrat mai întâi pe dezvoltarea componentelor de e-commerce şi marketing, atenţia lui fiind direcţionată către experienţa consumatorilor şi strategia companiei. Primele campanii cu influenceri dar şi campaniile speciale Flip (Black Friday sau campaniile de Crăciun), sunt strâns legate de contribuţiile lui la viziunea companiei. Alex a susţinut încă de la început dezvoltarea afacerii şi pe alte planuri, precum recrutare, domeniile operaţional şi financiar, dar şi extinderea pe alte pieţe.

O viziune pentru viitor:

„Ne propunem ca în viitor Flip să nu fie doar despre telefoane recondiţionate, ci să contribuie la economia circulară prin recondiţionarea mai multor device-uri - de la ceasuri smart la tablete sau laptopuri. Vreau să contribui la dezvoltarea companiei în acest demers şi să pun umărul la îmbunătăţirea experienţei clienţilor noştri în procesul de vânzare sau de cumpărare. Cred cu tărie că în 2030 publicul va fi mult mai aware de tot ce presupune economia circulară şi mă bucur că fac parte dintr-un business care s-a axat pe sustenabilitate de la bun început.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.