100 TINERI MANAGERI DE TOP 2019 - Simina Niculiţă, director retail agency Colliers International România

Autor: Andra Stroe Postat la 01 august 2019 148 afişări

„Mi se pare de o importanţă absolută să te dedici 200% carierei în primii ani, pentru ca apoi să maximizezi rezultatele pe durata întregii vieţi şi să creşti constant.”

100 TINERI MANAGERI DE TOP 2019 - Simina Niculiţă, director retail agency Colliers International România

Simina Niculiţă este directorul departamentului de retail din cadrul Colliers şi coordonează activitatea unei echipe atât în ceea ce priveşte consultanţa oferită proiectelor de retail din România, negocierile cu retailerii mici, medii sau mari, cât şi serviciile de analiză de fezabilitate şi de concept sau de renovare şi repoziţionare.

De asemenea, ea se ocupă şi de intermedierea tranzacţiilor cu proprietăţi comerciale (achiziţii, vânzări, parteneriate) şi este membru al boardului Colliers. Potrivit ei, departamentul pe care îl conduce a înregistrat anul trecut venituri aproape duble faţă de anul 2017: „Estimăm rezultate cel puţin la fel de bune pentru 2019.” „M-am alăturat echipei Colliers International în 2005, când începea boomul imobiliar. Aveam 22 ani, energie şi mult entuziasm care creştea pe măsură ce înţelegeam cât de vast, dinamic şi interesant este domeniul în care am intrat”, descrie Simona Niculiţă începuturile parcursului său în cadrul companiei Colliers. Primii trei ani, spune ea, au reprezentat o perioadă foarte importantă, deoarece experienţa pe care a căpătat-o atunci este cu mult peste ceea ce ar fi învăţat dacă ar fi intrat în business după 2009. „Au fost nişte ani solicitanţi - într-adevăr, lucram deseori câte 12-14 ore pe zi – dar în acea perioadă mi-am conturat o mare parte din tot ceea ce înseamnă hard & soft skills, abilităţi care s-au dovedit a fi necesare pe tot parcursul carierei.” Simina Niculiţă a urmat cursurile ASE şi şi-a petrecut aproape jumătate din anii de studiu în străinătate (China, Marea Britanie şi Mexic), unde a intrat în contact cu numeroase culturi, limbi străine şi tipuri de predare. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.